StreeTsTyLeZ
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.


LA BINE SI LA RAU ALATURI DE TINE MEREU
 
AcasaPortailUltimele imaginiÎnregistrareConectare

 

 10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță

In jos 
AutorMesaj
ElemenT
~Administrator~
~Administrator~
ElemenT


masculin
Numarul mesajelor : 366
Varsta : 30
Localizare : NuSh
<strong><font color=red>Warn :
10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Left_bar_bleue0 / 1000 / 10010 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Right_bar_bleue

<strong><font color=green>Karma</fo :
10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Left_bar_bleue100 / 100100 / 10010 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Right_bar_bleue

<strong><font color=purple>Concursuri :
10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Left_bar_bleue0 / 1000 / 10010 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Right_bar_bleue

Data de inscriere : 25/12/2007

10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță Empty
MesajSubiect: 10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță   10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță I_icon_minitimeMier Iul 16, 2008 5:57 pm

Cititi bine sfaturile mentionate mai jos , deoarece multe persoane ma intreaba foarte des de ce calculatorul foloseste foarte multe resurse la diverse programe sau chiar mai rau , i se pot sterge definitiv din PC toate datele dvs. din calculator. Sunt doar cateva reguli generale pe care le-am transcris la calculator , atunci cand am fost cu calculatorul la devirusari. Sper sa va ajute cu ceva macar aceste sfaturi si pentru siguranta dvs. este bine sa cumparati un software original precum BitDefender Internet Security. Puteti citi mai multe despre acest articol la : http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com

1. Nu vă bazați pe presupuneri. Găsiți puțin timp pentru a vă informa despre cum să vă protejați sistemul.

2. Cumpărați și folosiți un program antivirus fiabil. Alegeți un antivirus cu eficiență dovedită. Checkmark și AV-Test.org se numără printre cei mai respectați evaluatori independenți de software antivirus.

3. Folosiți o soluție firewall de încredere. Din nou, mergeți pe mâna evaluatorilor independenți. Unele sisteme de operare sunt dotate cu un firewall care filtrează traficul numai la intrare. Folosiți un firewall care poate controla traficul Internet atât la intrare, cât și la ieșire.

4. Nu deschideți e-mail-urile venite de la expeditori necunsocuți sau în care nu aveți încredere. Mulți viruși se răspândesc prin mesajele e-mail, așa că cereți o confirmare din partea expeditorului dacă aveți îndoieli.

5. Nu deschideți fișierele atașate mesajelor care au un subiect suspect sau neașteptat. Dacă doriți să le deschideți, salvați-le mai întâi pe hard disc și scanați-le cu un program antivirus actualizat.

6. Ștergeți orice e-mailuri în lanț sau nedorite. Nu le trimiteți mai departe și nu răspundeți expeditorilor acestora. Acest tip de mesaje este considerat a fi spam, pentru că nu este dorit și cerut și pentru că duce la supraîncărcarea traficului de Internet.

7. Evitați instalarea serviciilor și a aplicațiilor care nu vă sunt necesare pentru activitățile curente pe desktop role, cum ar fi: servere de transfer și partajare de fișiere, servere remote desktop (control la distanță) și altele asemenea. Aceste programe reprezintă pericole potențiale și nu ar trebui instalate decât dacă sunt absolut necesare.

8. Actualizați-vă sistemul și aplicațiile cât de des posibil. Unele sisteme de operare și aplicații pot fi setate să se actualizeze automat. Folosiți-vă cu încredere de această facilitate. În cazul în care nu instalați îndeajuns de des patch-uri pentru sistem, acesta poate deveni vulnerabil la pericole pentru care s-au găsit deja remedii.

9. Nu copiați nici un fișier dacă nu-i cunoașteți sursa sau nu aveți încredere în aceasta. Verificați sursa (provenineța) fișierelor pe care le descărcați și asigurați-vă că programul antivirus a verificat deja fișierele, la sursă.

10. Creați fișiere de rezervă ale documentelor personale importante (corespondență, documente, imagini și altele asemenea) în mod regulat. Stocați aceste copii pe suporturi mobile, cum ar fi CD sau DVD-uri.
Sus In jos
http://eolithic-xteam.forumz.ro
 
10 reguli pentru a vă păstra calculatorul în siguranță
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum faci site pentru server de mu (MuWeb 0.8

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
StreeTsTyLeZ :: Diverse :: Tutoriale-
Mergi direct la: